dinsdag 26 oktober 2010

Meester Simon

Wisten jullie dat meester Simon deze week de klas overneemt? Meester Simon studeert lager onderwijs  aan de KATHO in Torhout. Zo heel eventjes een meester is voor de kindjes heel spannend. Zouden bij hem dezelfde 'strenge' regels gelden als bij onze juf? En....oei, ja, ook bij hem moeten we stil zijn :-)   Hij vertelt in de namiddag over huisdieren (hij gaat ook mee naar de dieren van Lucas op dinsdagnamiddag, joepie!). Wist je dat het  op 4 oktober werelddierendag was? Hij leert ons ook een gedichtje over dieren. We staan deze week ook eventjes stil bij  Allerheiligen.
In de voormiddag leert hij de kinderen de woorden 'doos' en 'poes' en de letters 'p' en 'oe' lezen en schrijven. De leerlingen leren de hoeveelheden 4 en 5 splitsen in twee groepjes en tegen het eind van deze week maken we al een klein beetje kennis met de getallen en getalbeelden tot 10. Dus, meester Simon, werk aan de winkel!!! :-)
Tot ziens!
juf Griet

4 opmerkingen:

  1. Dag Juf,
    Ik vind het leuk omdat ik een nieuwe meester heb. ik vind het ook leuk omdat hij nieuwe lessen geeft. Ik vind het superleuk bij mijn meester en bij jou.
    Ik wil graag dat je een keertje naar mijn huis komt omdat ik graag een keer mijn hond en mijn poes wil tonen.
    als ik weer eens naar Spanje ga, schrijf ik een brief.
    tot morgen,
    ainara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Foto's Lucas en z'n beestjes:

    http://picasaweb.google.be/tom.coussement/LucasEnZNBeestjes?feat=directlink

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt!!!!!! Ik zal er zeker enkele op deze blog plaatsen! Trouwens nog eens bedankt voor de gastvrijheid, de limonade en de chocolade! Het was een supernamiddag voor de kindjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel graag gedaan!!
    't was zalig om Lucas zo bezig te zien omdat zijn klas ging komen.
    Vanavond was zijn batterij wel wat plat :-)

    BeantwoordenVerwijderen